cs
Jazyk
  • en
  • cs
  • hu
  • it
  • es
  • fr
  • de
  • ru

Nový Easy Project 14 se šesti AI asistenty: Redefinujte řízení projektů

8/27/2024
7 minutes

Objevte tajnou zbraň projektových manažerů: projektový software s AI a 6 špičkovými Easy AI asistenty, kteří zlepšují produktivitu, spolupráci a zároveň chrání data. Objevte, jak nový Easy Project 14 může zefektivnit vaše pracovní procesy!

Obsah článku

Éra digitální transformace a výzev
Easy Project 14: Platforma pro řízení projektů s AI
Easy AI: Šest AI asistentů pro zvýšení produktivity vašeho týmu
1. Knowledge asistent
2. Write asistent
3. AI Task Summary
4. HelpDesk asistent
5. AI Project Planner
6. AI Project Status
Pracujte efektivněji s Easy Projectem 14 poháněným AI

Éra digitální transformace a výzev

Všichni jsme svědky masivního posunu směrem k digitalizaci, který je poháněn Průmyslem 4.0. 

Tradiční přístupy k řízení projektů již nejsou dostatečné. Jako projektový manažer neustále bojujete s výzvami optimálního řízení zdrojů a celkového chodu projektu. 

Bez komplexního softwaru pro řízení projektů hrozí nedodržení termínů, překročení rozpočtu, vyhoření týmu, neschopnost přizpůsobit se měnícím se požadavkům. Možná znáte frustraci z nekonečného hledání důležitých informací, stres z časově náročných statusů nebo úzkost ze správy citlivých dat napříč více platformami. Dobrá zpráva je, že máme řešení!


Easy Project 14: Platforma pro řízení projektů s AI

Představujeme vám nový Easy Project 14, který vyvíjel náš Easy tým pro efektivnější projektové řízení. Tato platforma pro hybridní projektový management poháněná AI dokáže předcházet potenciálním problémům a to díky:

  • Easy AI asistentům, kteří se postarají o zlepšení produktivity a spolupráce ve firmě,
  • zajištěné bezpečnosti dat dle vašich požadavků,
  • možnosti řídit projekty hybridně (agilně i pomocí waterfallu, jak zrovna potřebujete),
  • překonávaní pomyslných bariér mezi týmy,
  • přehledu, který dokáže poskytnout v reálném čase.

Dovolte mi představit vám Easy AI asistenty, kteří budou nonstop připraveni pomoci kterémukoli členu vašeho týmu. 

Easy AI: Šest AI asistentů pro zvýšení produktivity vašeho týmu

Nová verze Easy Project 14 představuje sadu šesti špičkových AI asistentů—Easy AI, navržených k zefektivnění způsobu práce vašeho týmu. Tyto inovativní nástroje využívají sílu umělé inteligence k poskytování relevantní podpory v různých aspektech řízení projektů.

6 AI asistentů Easy AI v Easy Projectu verzi 14=

Přehled všech 6 AI asistentů Easy AI v Easy Projectu verzi 14

Dovolte mi představit vám Easy AI se svými šesti AI asistenty, na kterých jsme v poslední době pracovali:

1. Knowledge Assistant

Konečně budete ušetřeni frustrujícího hledání informací! Tento asistent poskytuje okamžité odpovědi na základě dat specifických pro vaši organizaci. Knowledge Assistant proměňuje způsob, jakým přistupujete k využívání znalostní báze ve vaší společnosti. 

2. Write Assistant

Tento Easy AI "asistent" vám vždy pomůže vytvořit dokonalou zprávu nebo odpověď. Je navržen tak, aby vylepšil váš psací proces, usnadnil vytváření zpráv nebo případné překlady kominukace ohledně projetku. Od analýzy poznámek ze schůzek po generování dalších kroků, tento asistent vám pomáhá soustředit se na priority a provedení spíše než na dokumentaci. 

Write Asistent v Easy Projectu=

Write Asistent v nové verzi 14 Easy Projectu

3. AI Task Summary

Tento chytrý AI nástroj transformuje dlouhé popisy úkolů a vlákna komentářů na stručné shrnutí. Jedním kliknutím obdržíte hlavní body jakéhokoli předmětu od úkolů, komentářů a poznámek ze schůzek. Čas šetříte i tím, že vám umožní rychle pochopit podstatu úkolu.

4. HelpDeskAssistant

HelpDesk bude miláčkem zákaznícké podpory—generuje návrhy odpovědí pro vaše operátory helpdesku, šetří čas a zajišťuje konzistentní, spolehlivé odpovědi na dotazy zákazníků. 

HelpDesk Assistant analyzuje obsah každého ticketu, identifikuje problém a na základě předchozích podobných případů a dostupných zdrojů vytvoří vhodnou odpověď. To zajišťuje, že vaši operátoři helpdesku mohou poskytovat přesné a užitečné odpovědi rychle, což zvyšuje celkovou efektivitu vaší zákaznické podpory.

HelpDesk Asistent v Easy Projectu verzi 14

HelpDesk Asistent v Easy Projectu verzi 14

5. AI Project Planner

Projektoví manažeři ocení inteligentní analýzu dokumentů a automatizované nastavení projektu, které generuje kompletní plán projektu, včetně úkolů ve WBS a Ganttových diagramech. Navíc AI Project Planner integruje pokročilé metodologie, identifikuje rizika a přímo do vašeho projektového plánu vkládá výstupy analýzy rizik. 

AI Project Planner v Easy Projectu=

AI Project Planner Asistent v Easy Projectu verzi 14

6. AI Project Status

Tento chytrý AI "pomocník", který analyzuje projektová data, aktualizace úkolů, poznámky ze schůzek a komentáře, aby vytvořil komplexní shrnutí aktivit u projektu. AI Project Status asistent  bude zaručeně "nejlepším kamarádem" projektových manažerů, protože pomáhá získat jasný přehled o  pokroku projektu a činit rozhodnutí založená na datech. 

Pracujte efektivněji s Easy Projectem 14 poháněným AI

Věřím, že jste shledali všechna AI vylepšení integrovaná do nové verze 14 jako přínosné. My v Easy Software používáme Easy AI již několik měsíců a zpozorovali jsme zvýšení efektivity a hladší průběh spolupráce. 

Zažijte také maximálně efektivní moderní řízení projektů! Objevte plný potenciál umělé inteligence v projektovém řízení a vyzkoušejte zdarma trial Easy Project 14.

Často kladené otázky

Kde se využívá umělá inteligence?

Související články

8 min
On-premises (privátní server) nebo cloud: Jak si vybrat

Organizace mají na výběr ze dvou hlavních možností nasazení softwaru pro řízení projektů: cloudové a on-premises. Pomůžeme vám vybrat si správně!

Číst více
5 min
Proč používat jeden univerzální software pro řízení projektů

Stále hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu? Uvažovali jste o univerználním softwaru na projektové řízení, který kombinuje správu úkolů, alokaci zdrojů a monitoring na uživatelsky přívětivé platformě? V každém případě se seznamte s všestranným řešením, které nabízí Easy Project.

Číst více
5 min
Jak na zabezpečení projektových dat v éře AI

Nová funkcionalita Easy Projectu open-source nástroje – Easy AI udržuje vaše data v bezpečí a v souladu s předpisy GDPR. Objevte potenciál Easy AI!

Číst více

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.