cs
Jazyk
  • en
  • cs
  • hu
  • it
  • es
  • fr
  • de
  • ru

Proč používat jeden univerzální software pro řízení projektů

6/25/2024
5 minutes
Veronika Galíková

Stále hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu? Uvažovali jste o univerználním softwaru na projektové řízení, který kombinuje správu úkolů, alokaci zdrojů a monitoring na uživatelsky přívětivé platformě? V každém případě se seznamte s všestranným řešením, které nabízí Easy Project.

Obsah článku

Správa projektů v komplexním řešení
3 funkce pro vylepšení vašeho workflow
Výběr a implementace nástroje pro projektové řízení
Zefektivněte své řízení projektů

Správa projektů v komplexním řešení

Nástroje pro řízení projektů jsou populární a nezbytné pro stovky společností, o tom není pochyb. Ale buďme upřímní – ať už používáte (nebo o tom uvažujete) software pro projektové řízení, dříve nebo později pocítíte nedostatek několika požadovaných funkcí. Naštěstí existuje Easy Project, univerzální nástroj pro správu projektů, který je navržen tak, aby splnil všechny vaše potřeby na jedné platformě. 

Řekněme, že potřebujete:

Ganttův diagram v Easy Projectu

“Představte si, že je váš software pro správu projektů rychlý, uživatelsky přívětivý a plný užitečných nástrojů. Navíc je vždy dostupný jako nativní mobilní aplikace.“

Jan Pavera, projektový manažer ve společnosti Easy Software, Ltd.

3 funkce pro vylepšení vašeho workflow

Easy Project pomáhá navyšovat výkon a zároveň umožňuje flexibilitu. Zvědomte si jeho 3 největší výhody (a funkce, které za nimi stojí):

  • Moderní rozhraní: stále jednoduché a snadno použitelné, uživatelsky příjemné.
  • Mobilní aplikace: nativní aplikace zvyšuje vaši flexibilitu – vytvářejte a přirazujte různé typy úkolů, reagujte rychlými komentáři.
  • Okamžité výsledky: bez ohledu na to, jaký objem dat procházíte, použití dynamických filtrů výrazně urychlí vaše vyhledávání.

Výběr a implementace nástroje pro projektové řízení

Výběr správného softwaru pro projektové řízení pro vaši společnost je sám o sobě projektem: vyžaduje důkladný výzkum a perfektní znalost vašich procesů (a také toho, co chcete zlepšit a proč). A když už konečně vyberete ten pravý, přichází další velký úkol: implementace.

V tomto bodě se můžete spolehnout na tým Easy Projectu – s upgradem získáte následující:

  • Implementace softwaru: migrace stresuje asi každého manažera, to víme. Slibujeme, že přechod na Easy Project je jednoduchý. Přiřadíme vám experta na implementaci, který vás provede celým procesem a zajistí, že vše bude fungovat. 
  • Profesionální podpora: ptejte se na cokoli a získáte odpovědi přímo od tvůrců. Konverzace s našimi zákazníky a jejich zpětná vazba jsou důležitou součástí naší inspirace pro vývoj. 
  • Integrace: tuto platformu můžete integrovat téměř s jakýmkoli nástrojem, který používáte, např. Zapier nebo Make.com. 

Zefektivněte své řízení projektů

Easy Project nabízí špičkové nástroje pro řízení projektů v jedné aplikaci. Poskytováním komplexních funkcí vám pomáhá udržet kontrolu nad časovým plánem projektu. Pro ty, kteří využívají agilní projektové řízení, Easy Project podporuje Scrum a Kanban boardy, což usnadňuje přizpůsobení se změnám a efektivní dodávání projektů. Jeho tvůrci s ním pracují každý den a neustále ho vylepšují. Tito samí lidé vám pomohou i s implementací, integrací či migrací.

Vyzkoušejte to a uvidíte, jak to funguje ve srovnání s projektovým řízením oproti vašemu současnému nástroji.

Často kladené otázky

Co je Ganttův diagram?
Co je Myšlenková mapa?

Související články

9 min
Efektivní plánování a řízení projektů s Easy Project

Podstata dosažení úspěšných výsledků projektů spočívá v pečlivě propracovaných strategiích plánování. Projektoví manažeři, jako jsme my, se neustále snaží optimalizovat pracovní postupy a maximalizovat přidanou hodnotu prostřednictvím pečlivé předprojektové přípravy. Přestaňte se potýkat se složitým řízením projektů a maximalizujte výstupy svého týmu.

Číst více
5 min
Objevujte skryté funkce: Využijte HelpDesk na maximum

Easy Project je plný funkcí, které zjednodušují složité pracovní postupy a pomáhají uživatelům pracovat efektivněji. Některé z nich jsou známé a víte o nich od začátku, ale jsou tu i takové, které jsou méně viditelné – přitom vám ale mohou výrazně zjednodušit práci. Proto vám tento článek odkryje jedinečné funkce HelpDesku. Chcete se stát profesionálním uživatelem Easy Projectu? Jestli ano, čtěte dál.

Číst více
5 min
Znalostní báze 2.0: Mějte firemní know-how přímo ve svém Easy Projectu

Jak neztratit cenný know-how, mít ho vždy přehledně na jednom místě a zvýšit celkovou efektivitu provozu firmy? Jednoduše! Stačí používat Znalostní bázi (Knowledge Base), která je nově integrovaná do Easy Projectu. Zjistěte, v čem vám může pomoci.

Číst více

Vyzkoušejte Easy Project na 30 dní zdarma

Všechny funkce, SSL ochrana, denní zálohy. Vyzkoušejte bez rizika ještě dnes.